Welkom bij De Heeren van Florijn

Als onafhankelijk hypotheekadvieskantoor zitten we met ruim 20 jaar kennis en ervaring in de financiële branch. Wij helpen u graag bij de belangrijke beslissingen op financieel gebied, behoeden u voor valkuilen en helpen u, uw dromen waar te maken. Tevens ontzorgen we onze klant in het gehele traject van A tot Z.

Ons kantoor adviseert en bemiddelt niet op basis van producten, maar neemt uw wensen als uitgangspunt. Wij maken graag een financieel advies op maat om nu lekker te leven en in de toekomst uw wensen waar te kunnen maken.

Op maat en persoonlijk

Een persoonlijk en professioneel hypotheekkantoor, waar uw financiële zaken in vertrouwde handen zijn. De adviseur die 24/7 voor u klaar staat en ook altijd uw eerste aanspreekpunt blijft. Als geen ander beseffen wij dat een hypotheekadvies maatwerk is. Na een vrijblijvende kennismaking en een inventarisatiegesprek zullen wij samen met u uw wensen vertalen in een advies en kijken welke hypotheekconstructie het beste bij u past. Nadat u een keuze hebt gemaakt, nemen wij het traject verder uit handen tot en met het passeren van de hypotheekakte bij de notaris. Zo bent u verzekerd van een advies op maat voor nu en in de toekomst!

Maak een afspraak met De Heeren van Florijn!