0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10-12-2018 Paul en Sophie

Via een bekende bij De Heeren van Florijn terecht gekomen voor advies over de mogelijkheden omtrent een nieuwe hypotheek. Wij zijn uiterst bekwaam en op een zeer vriendelijke manier geholpen door Francois. Hij nam de tijd voor ons en was duidelijk in zijn communicatie. Gedurende het traject hadden we bij vragen altijd meteen reactie. Uiteindelijk is alles voorspoedig verlopen en heeft Francois een top hypotheek voor ons geregeld.

Paul en Sophie

30-11-2018 Mevrouw A. Trienen

François Middel heeft ons het hele proces super begeleid. Hij handelt zaken vlot af, legt alles duidelijk en rustig uit en reageert direct op mails en telefoontjes.

Kortom, heel erg tevreden, zou een volgende keer zeker weer voor De Heeren Van Florijn kiezen.

12-11-2018 De heer anoniem

Heeft wat lang geduurd maar moet voor dit soort dingen even gaan zitten, niet iets wat ik even uit mijn mouw schud, ik ben meer van kort en simpel 😉

Het contact was erg relax, je hebt de dingen gewoon goed en snel voor me geregeld!!

Francois is flexibel, snel en heeft me deskundig advies gegeven. In korte tijd heeft hij mijn wensen m.b.t. een aantal wijzigingen van mijn bestaande hypotheek weten te realiseren. Het was geen standaard verhaal, dus ik was op zoek naar iemand die kennis van zaken heeft en iemand die ik kan vertrouwen. Ik kan niet anders zeggen dat dat Fransois mij enorm goed heeft geholpen! Hij kent de markt, heeft een groot netwerk, snel en prettig en persoonlijk in het contact. Hij denkt met je mee en heeft de kennis & kunde in ‘huis’ om je hypotheekzaken goed te regelen!!

Zeker aan te bevelen!

Dankjewel Francois!!

22-09-2018 Mevrouw H. Rooijackers

Henriette Rooijackers raadt De Heeren van Florijn aan.

Francois, dank je voor de adviezen en bemiddeling bij mijn nieuwe hypotheek!

04-07-2018 Mevrouw H. Verhees

Hanny Verhees heeft De Heeren van Florijn beoordeeld — 4 sterren

4 juli

Dankjewel Francois voor de gouden tip en het regelen van mijn hypotheek!